architecture & consulting

24 apr. 2016

home videochat


"Depinde de luna, evident. Poti castiga intre 2000 si 4000 mii de dolari, depinde cat timp acorzi tu acestui job"
                      
                                                                  Richardo Ricci Studio

richardo.ricci@yahoo.com
richardo.ricci@gmail.com
facebook

Acum oferim o linie noua - home videochat. O modalitate mai simpla si mai comoda pentru cei ce isi doresc sa lucreze part-time sau program normal de 8-10 ore la fel ca cel din studio. Exista insa avantaje prin confortul si relaxarea casei tale pe care nici un studio din lume nu ti-l poate oferi.

Laptop sau PC, web, internet , +18 ani , femeie, barbat sau cuplu .

Facilitam inregistrari legale pentru orice isi doreste. Cu sau fara experienta te asteptam. Nu conteaza varsta. Daca ai peste 18 poti face banii tai pana la etatea de 65 + ....

Nu recomandam singularitatea modelelor mai ales fara experienta. Inregistrarea prin studio inseamna intrare in drepturi legale. Singularitatea duce intr-un final la evitarea taxelor si automat inchiderea contului de model. Studioul are garantia si responsabilitatea ca aceste forme sa nu fie incalcate.

Noi nu venim cu '' premii '' de 70-80 % din castiguri. Nu exista asa ceva. La noi poti castiga mai '' putin '', adica 50 % dar sunt ....

In prezent este una din cele mai avantajoase job-uri pentru fete si baieti, un job legal si curat unde iti poti folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea.
Activitatea de videochat consta in legatura directa prin intermediul calculatorului si al camerei web cu diverse persoane din alte tari. Acestia platesc un pret pe minut de-a lungul sesiunii de videochat, continutul sesiunii, cat si desfasurarea ei practica depinde exclusiv de voi. Unii clienti sunt in cautare de prietenii , de modele cu care pur si simplu sa vorbeasca si atat . Altii (majoritatea),  sunt in cautare de show-uri adult .
Exista teoria conform careia doar prin sex poti face bani pe video chat . Aceasta teorie este falsa si s-a  demonstrat contrariul de nenumarate ori , insa asta este cu totul alta discutie . Aceasta greseala este comisa in general de catre modelele slab instruite in studiouri de duzina , sau a modelelor prost informate de forumuri , bloguri sau alte informatii ‘de specialitate’ .
Atentie !Nimeni nu va poate obliga sa faceti ceva ce nu doriti sau nu sunteti in dispozitia necesara!
Fiecare sesiune trebuie sa contina un numar de fotografii bine realizate in vederea atragerii cat mai multor clienti.
Indiferent cat de strict respecti lucrurile care tin de imaginea personala : tehnica , igiena , etc . nu e niciodata indeajuns . Comunicarea in limba engleza la un nivel acceptabil este esentiala pentru video chat profesional . De asemeni , pentru modelele care se orienteaza catre sesiunile adresate membrilor mai vorbareti , este necesara o cultura generala peste medie , care sa permita conversarea pe aproape orice tema .
Fiecare model isi poate verifica in orice moment suma de bani acumulata pe parcursul  sesiunii. Puteti lucra si din confortul propriului dumneavoastra apartament daca aveti o conexiune la internet, un computer si un webcam profesional insa nu veti obtine aceleasi performante ca intr-un studio adevarat.
Marea majoritate a site-urilor de video chat ofera modelelor posibilitatea de a bloca anumite locatii . De exemplu un model din Romania poate selecta din lista de restrictii tara noastra , astfel nimeni din Romania (care acceseaza site-ul de pe un IP Romanesc) nu va fi capabil sa vada profilul vostru de model video chat pe site-ul respectiv .
Pe unele site-uri pretul pe minut este standard si nu poate fi selectat de catre model (este acelasi pentru toate modelele) . In general insa , fiecare site in parte ofera modelelor oportunitatea de a-si alege propriile tarife de pe o scala definita . Asta inseamna ca modelul isi poate alege tarifele din valori deja definite (exemple : 1.99USD / min ; 2,49USD /min ; 2,99USD / min …etc) .
Majoritatea site-urilor permit cuplurile , fie ele mixte (baiat cu fata) , fie tip gay (baiat-baiat sau fata-fata) . De altfel sunt permise si grupurile , fie ele mixte sau de acelasi sex .
Tarifele pentru aceste categorii sunt intotdeauna mai mari .
Site-urile de video chat nu vor dezvalui informatii referitoare la identitatea dumneavoastra realacatre clienti sau alta terte parti . Profilul vostru de model si datele pe care le treceti acolo , precum si numele sub care o sa figurati ca model sunt toate lasate la atitudinea voastra .
Daca dispuneti de o conexiune la internet stabila si de calitate , un calculator bun , o camera web buna sau chiar mai bine o camera video ; daca aveti cunostinte macar minime legate de instalarea de programe in calculatorul dumneavoastra , daca aveti confortul si intimitatea necesara (acasa) pentru desfasurarea acestei activitati  – atunci recomandarea noastra este sa lucrati de acasa .
In caz contrar va recomandam sa cautati un studio de video chat legal si modern in care sa lucrati .
Video Chat-ul este cu adevarat o activitate din care se pot castiga foarte multi bani , insa doar daca lucrurile sunt facute cu un profesionalism desavarsit .
Intr-adevar,mult mai putini decat ofera activitatea de chat host ,insa indeajuns pentru cei care doresc sa-si pluseze castigurile obisnuite doar prin promovare.
Aceasta metoda se numeste promovare, sau , mai pretentios denumit , referal .
Cei care au cat de cat cunostinta despre cum functioneaza acest sistem vor intelege imediat despre ce vorbesc.
LiveJasmin ofera primul program de afiliere in domeniul siteurilor de videochat. Prin AWE , webmasterii afiliati primesc   siteuri de exceptie pentru a fi promovate, unelte de marketing upgradate la zi precum si suport stelar pentru a fi ajutati sa-si indeplineasca scopurile.
Modalitatile de a face bani sunt disponibile in 3 variante :
-Plata la fiecare inregistrare (PPS): Se platesc $40 pentru fiecare nou client adus
-Venit impartit (REVS):S plateste un procent de 30% (bonus cu pana la 10% mai mult) din veniturile generate
-Impartirea unui brand comun sau venitul impartit pe viata din eticheta alba (CBRND): iti poti construi  propriul site de video chat fara costuri aditionale. Brand-ul tau, design-ul tau, venituri impartite pe viata.
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa  mergeti aici sa va inregistrati , sa va faceti rost de un site unde sa ii puteti promova si sa va dedicati timpul adunarii cat mai multor clienti.
Nu pot decat sa va doresc succes si sa sper ca v-am oferit macar o temporara solutie pentru problemele dumneavoastra.

Folosim atat metodele conventionale de atragere a modelelor cat si cele care sunt acum la moda (blogging , hi5, fluturase) pentru a va arata ca suntem, la fel ca si voi , niste simpli tineri in cautarea a ceea ce e mai bun. Nu suntem genul scortos, ahtiati dupa bani rapizi sau succes . Si noua ne place distractia, bunul-simt, aventura si tot ce au de oferit acesti ani ai tineretii. La fel ca si voi.
Pornim din start in ideea ca vom fi colaboratori si nu v-a exista o relatie patron-angajat ci una de la egal la egal.Asta, bineinteles , daca va veti decide sa va alaturati echipei noastre.
Am tinut sa fac aceasta scurta prezentare, fara acele fraze fixe si oficiale, tocmai pentru a elimina orice suspiciune legata de activitatea de videochat. Stiu, foarte bine, ceea ce se crede despre studiourile de acest gen. Nu, aici nu va incerca nimeni sa va invadeze spatiul personal, integritatea sau orgoliul. Totul se desfasoara in perfecta legalitate, acest tip de activitate fiind foarte des controlata de organele abilitate.
Nu este absolut nimic josnic in acest tip de job , ba chiar , s-ar putea spune ca e o placere sa te stii dorit/a de atatia oameni si ca ti se acorda timpul propriu in care sa fii lipsit de inhibitii si sa te eliberezi de normele inchistate ale societatii.
Acestea fiind spuse, va las cu prezentarea mai mult sau mai putin oficiala a studio-ului nostru.

Clientii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele. Conversatiile dintre un client si un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discutiei. Modelul poate alege linistit tema discutiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. In orice moment aveti posibilitatea de a verifica cati bani ati castigat, fiecare site cu care lucram va dispune aceasta informatie.

In Romania activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.
Studio-ul nostru indeplineste toate criteriile legale pentru o desfasurare a activitatii in conditii optime si legale.
Varsta minima a oricarei persoane care solicita angajarea este de 18 ani.
NU acceptam sub nici o forma o persoana care nu poate prezenta un buletin de identitate la cererea de angajare sau care nu poate dovedi ca are varsta minima de 18 ani, in momentul angajarii.

     contact & like                                                                                                                                                           FACEBOOK

2 comentarii:

  1. Studio videochat Bucuresti, sapphire or rather Mansion is a brand owned by 2Advanced, a company with extensive experience in adult videochat LEGAL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Assistir novelas online capítulos completos Ao Vivo na Íntegra. Ver novelas online no canal Tá Bonito Brasil.
    totalmente demais.

    RăspundețiȘtergere